24/5/10

. . . ένα ακόμα ιστολόγιο ;

Είμαι ένας μάχιμος δάσκαλος που προσπαθώ, όπως τόσοι άλλοι συνάδελφοι, να δώσω στους μαθητές μου την ευκαιρία να σχηματίσουν απορίες και ερωτήσεις, να αναζητήσουν και να διαμορφώσουν απαντήσεις. Μα κυρίως αυτό που χαίρομαι είναι όταν κρίνουν, αμφιβάλλουν και αμφισβητούν. Τα προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, που οι μαθητές μου έχουν εκπονήσει σε διάφορες σχολικές χρονιές, αποτέλεσαν ακριβώς την ευκαιρία, για να βιώσουν την περιβαλλοντική πραγματικότητα στην πατρίδα μας, να νοιάζονται για το περιβάλλον και να δράσουν για την προστασία του. Αυτό λοιπόν το ιστολόγιο αφορά την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση. Θα βρείτε :
  • αναρτημένα τα θέματα που μας απασχόλησαν στην Περιβαλλοντική εκπαίδευση, τις εργασίες των παιδιών και τα προϊόντα της δουλειάς τους.
  • ειδήσεις και δημοσιεύματα σχετικά με το περιβάλλον.
  • κατάλογο ιστοσελίδων που το υλικό τους μπορεί να αξιοποιηθεί στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση.
  • χώρο είτε για να σχολιάσετε το ιστολόγιο είτε για να παρουσιάσετε τις απόψεις σας και τις ιδέες σας είτε για να μας ενημερώσετε σχετικά με τα θέματα του ιστολογίου.
Ζητώ την κατανόησή σας, καθώς το ιστολόγιο αυτό είναι καινούριο και η παρουσίαση του υλικού στο σύνολό του χρειάζεται χρόνο για να ολοκληρωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου